Για την πλοήγηση


Υπηρεσίες ΚΑΠΑ - ΑΛΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ενοικιάσεις κάδων μπαζών & Χωματουργικές εργασίες

Η εταιρία ΚΑΠΑ – ΑΛΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ με γραφεία στην Αθήνα και το Περιστέρι, αναλαμβάνει τις ενοικιάσεις κάδων μπαζών αλλά και οποιαδήποτε χωματουργική εργασία χρειαστείτε.

Οι κάδοι που παρέχουμε είναι διαφόρων μεγεθών για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Οι κάδοι μπαζών 3 κυβικών έχουν μικρή χωρητικότητα και εξυπηρετούν σημεία που ο χώρος δεν επιτρέπει μεγαλύτερο κάδο. Οι μεσαίοι κάδοι μπαζών 4 και 5 κυβικών, οι κλασικοί οικοδομικοί κάδοι, είναι κατάλληλοι για όλα τα υλικά και τέλος οι μεγάλοι κάδοι μπαζών 7 κυβικών που εξυπηρετούν τη φόρτωση ελαφρύτερων υλικών. Οι συλλεκτήρες μπαζών διευκολύνουν τη συλλογή μπαζών από πολυόροφα κτίρια.

Παράλληλα διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από εξειδικευμένα μηχανήματα που θα διεκπεραιώσουν κάθε σας χωματουργική ανάγκη.

Η εγγύηση των εργασιών μας αποδεικνύεται από τους ευχαριστημένους πελάτες μας και τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η αξιοπιστία και ο επαγγελματισμός μας σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτελούν το λόγο της προτίμησης των μεγαλύτερων τεχνικών εταιρίων επιτρέποντας μας να βρίσκουμε λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Ανακυκλώνουμε τα υλικά που συλλέγουμε από εσάς διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε τις παρακάτω εργασίες:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ